BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR AKROBATI, 24 kom

GU8314

proizvođač:

GUIDECRAFT

dob djeteta

2+
  • BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR AKROBATI, 24 kom
  • BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR AKROBATI, 24 kom
  •  Galerija
  • BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR AKROBATI, 24 kom
  • BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR AKROBATI, 24 kom

OPIS

24 plastična, magnetna elementa za slaganje i konstruiranje, u plastičnoj okrugloj kutiji s poklopcem i taktilnom drškom za lakše prenošenje.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Istražite boju, uzorak, taktilnu površinu i magnetna svojstva ovog neobičnog konstruktora. Elementi u obliku slova X i valjaka, međusobno povezani, tvorit će konstrukciju nasmiješenih i ljutitih malih snagatora, na čijim ramenima piramida raste i raste… Veliki elementi osmišljeni su za djecu mlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...