BABY STRUNJAČA BRDO S OGLEDALIMA

W33555

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

1+
BABY STRUNJAČA BRDO S OGLEDALIMA

OPIS

Strunjača zaobljena, s tri akrilna ogledala, dim. 96x48cm.

MATERIJAL

čvrsta spužva/eko-koža

KAKO KORISTITI

Ova strunjača odličan je poticaj na pokret - na površini ima tri akrilna ogledala, u kojima se djeca mogu ogledati. Ima čičak trake na poleđini, pa se, osim na podu, može koristiti i uspravno, pričvršćena na zid. Više raznih strunjača moguće je povezati u veću površinu i tako stvoriti siguran prostor za igru i istraživanje. Dostupna je u narančastoj boji.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...