BOŽIĆNE JASLICE

H5291

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

  • BOŽIĆNE JASLICE
  • BOŽIĆNE JASLICE
  •  Galerija
  • BOŽIĆNE JASLICE
  • BOŽIĆNE JASLICE

OPIS

U kompletu je 17 drvenih elemenata: drvena štalica sa zvijezdom 19x5cm, drvene figurice beba Isus, Marija, Josip, kralj Gašpar, kralj Melkior, kralj Baltazar, pastir, anđeo, vol, magarac, dvije ovčice, dva stabla i grm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Djeca mogu složiti božićne jaslice ispod božićnog drvca i pri tome razgovarati o temama vezanim uz Božić. Simpatične trodimenzionalne figurice privlačnog izgleda sigurno će ih privući na igru.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...