CENTAR AKTIVNOSTI

IM22052

proizvođač:

ENGELHART

dob djeteta

2+
CENTAR AKTIVNOSTI

OPIS

Veliki drveni centar aktivnosti, 43 x 44 x 39 cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ovaj centar aktivnosti u obliku trokuta pruža mnoštvo mogućnosti za istraživanje. Može se okrenuti na bilo koju od 3 strane, a na bočnim stranicama nalaze se umetaljke s oblicima. Izvrstan je za finu motoriku i koordinaciju oko-ruka. Ima čak i bijelu magnetnu ploču za pisanje suhim markerom ili za slaganje magnetnih oblika.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...