DECIMALNA KOCKA SA ZADACIMA

MI95050

proizvođač:

MINILAND

dob djeteta

6+
  • DECIMALNA KOCKA SA ZADACIMA
  • DECIMALNA KOCKA SA ZADACIMA
  •  Galerija
  • DECIMALNA KOCKA SA ZADACIMA
  • DECIMALNA KOCKA SA ZADACIMA

OPIS

Komplet sadrži 100 žutih kockica (jedinice), 10 žutih štapića (desetice), 10 žutih kvadrata (stotice) i 1 žutu kocku (tisućica), ukupno 121 element + zadaci za rad. U plastičnoj kutiji s poklopcem

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Decimalna kocka prikazuje odnose između različitih matematičkih jedinica - jedinica, desetica, stotica i tisućica! Pomoću ove kocke djeca će vizualizirati brojeve te lakše shvatiti i naučiti osnovne matematičke radnje poput zbrajanja, oduzimanja, množenja i dijeljenja, kao i odnos između dijelova i cjeline.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...