DIDAKTIČKA KOCKA

WD90837

proizvođač:

WOODY

dob djeteta

1+
  • DIDAKTIČKA KOCKA
  • DIDAKTIČKA KOCKA
  • DIDAKTIČKA KOCKA
  •  Galerija
  • DIDAKTIČKA KOCKA
  • DIDAKTIČKA KOCKA
  • DIDAKTIČKA KOCKA

OPIS

Drvena, didaktička kocka dim. 27x27x27 cm. Na svakoj strani kocke nalaze se različiti didaktički, manipulativni elementi - premetaljka s oblicima, abakus s raznobojnim kuglicama, sat s pomičnim kazaljkama, ksilofon u boji s batićem, vodilica s pomičnim oblicima.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ova kocka aktivnosti odlična je igračka za razvoj prvi logičkih vještina, fine motorike, koordinacije oko-ruka kao i shvaćanje uzročno-posljedičnih veza. Istražujte manipulativne elemente - pomičite kuglice na abakusu, zbrajajte ih ili oduzimajte, okrećite kazaljke na satu učeći pritome koliko je sati, premećite oblike po premetaljci i uživajte u ovim zabavnim aktivnostima.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...