DIJELOVI KRUGA S PREDLOŠCIMA u kart. kutiji

R2992020

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

5+
  • DIJELOVI KRUGA S PREDLOŠCIMA u kart. kutiji
  • DIJELOVI KRUGA S PREDLOŠCIMA u kart. kutiji
  •  Galerija
  • DIJELOVI KRUGA S PREDLOŠCIMA u kart. kutiji
  • DIJELOVI KRUGA S PREDLOŠCIMA u kart. kutiji

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 180 geometrijskih oblika u različitim bojama, 6 obostranih kartica sa zadacima, 2 drvena stalka s utorima i upute.

MATERIJAL

drvo/plastika

KAKO KORISTITI

Koje oblike treba koristiti kako bi se popunili okrugli utori na drvenim pločicama? Za učenje razumijevanje veličine, suprotnosti i pojmova: polovica, četvrtina i osmina. Kartice sa zadacima imaju različite stupnjeve težine.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...