DRUŠ. IGRA CRNOBRADI

H4232

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

5+
  • DRUŠ. IGRA CRNOBRADI
  • DRUŠ. IGRA CRNOBRADI
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA CRNOBRADI
  • DRUŠ. IGRA CRNOBRADI

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 ploča za igru, 5 drvenih jedrenjaka, 36 drvenih zlatnika, 4 platnene vrećice, dvije kocke sa simbolima, 1 gumeni zračni mjehur - puhalica i upute za igru . Dim. kutije 34,5x34,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Koji će moreplovac, uz pomoć jakog vjetra u jedrima, obići sve otoke i skupiti najviše zlatnika? Ali moreplovci moraju biti oprezni - za leđima im je Crni biser, brod strašnog gusarskog kapetana Crnobradog. Igra vještina za 2-4 hrabra moreplovca.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...