DRUŠ. IGRA KAPETAN OKO SOKOLOVO

H4346

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

5+
  • DRUŠ. IGRA KAPETAN OKO SOKOLOVO
  • DRUŠ. IGRA KAPETAN OKO SOKOLOVO
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA KAPETAN OKO SOKOLOVO
  • DRUŠ. IGRA KAPETAN OKO SOKOLOVO

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se ploča za igru, 4 mornara na kvačicama, 4 poveza za oko, 4 dalekozora, 30 karata blaga, novčić od kartona, mali pješčani sat i upute za igru. Dim. kutije 37x27,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Blago na vidiku! Kapetan Vidilo opet je pronašao blago, čije svjetlucanje je primijetio na pučini kroz svoj dalekozor. I mornari gledaju kroz svoje dalekozore. Moraju dobro zapamtiti gdje su vidjeli blago, kako bi ga kasnije mogli pronaći. Igra potrage za blagom za 2-4 oštrovidna mornara.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...