DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE

H4934

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

6+
  • DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE
  • DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE
  • DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE
  • DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE
  • DRUŠ. IGRA LEDENE SANTE

OPIS

Igra sadrži trodimenzionalnu ploču za igru, koja je zapravo unutrašnjost kutije, 14 drvenih santi leda, 13 drvenih diskova, 12 drvenih ribica, 4 pločice za skupljanje bodova, drveni figuricu, drveni štapić i upute za igru. U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona dim. 27x37cm.

MATERIJAL

drvo/karton

KAKO KORISTITI

Tko će pomoći Pingvinu Pingu sagraditi toranj od ledenih santi? Zatim treba uloviti ribe, koje su skliznule s leda u more. No, treba biti oprezan - Pingo bi mogao pasti s ledenog tornja! Vesela igra vještina za 2-4 igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...