DRUŠ. IGRA MUU I BEE

H4316

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

3+
  • DRUŠ. IGRA MUU I BEE
  • DRUŠ. IGRA MUU I BEE
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA MUU I BEE
  • DRUŠ. IGRA MUU I BEE

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalaze se 4 loto kartice, 3 platnene vrećice, 27 drvenih figurica životinja u različitim bojama i upute za igru. Dim. kutije 22x22cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Panika je u dolini! Farmer Berto je očajan - sve su životinje nestale! Nema traga nijednoj kravi, ovci, svinji, čak ni žabi! Ali kud su svi otišli? Tko će pomoći Berti pronaći životinje i vratiti ih natrag na farmu? Igra pogađanja boja i oblika za 2-4 igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...