DRUŠ. IGRA POLICIJA, u metalnoj kutiji

H2518

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

5+
  • DRUŠ. IGRA POLICIJA, u metalnoj kutiji
  • DRUŠ. IGRA POLICIJA, u metalnoj kutiji
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA POLICIJA, u metalnoj kutiji
  • DRUŠ. IGRA POLICIJA, u metalnoj kutiji

OPIS

U metalnoj kutiji u obliku policijskog vozila nalazi se 18 obostrano oslikanih kartica, 4 drvene figurice, 12 magnetnih kartica, 1 kockica sa simbolima, 1 kockica s bojama i upute za igru. Duž. kutije 21,5cm.

MATERIJAL

metal/karton/drvo

KAKO KORISTITI

Razne lopuže skrivaju se u 9 zgrada. Ali u kojoj se nalazi lopov za kojim policajci tragaju? Mudri provoditelji zakona morat će se sjetiti mjesta na kojima su opazili lopuže. Istražiteljska igra otkrivanja za 2-4 mala policajca.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...