DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA

H5414

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

3+
  • DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA
  • DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA
  • DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA
  • DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA
  • DRUŠ. IGRA RASPJEVANA FARMA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se zvučna ploča za igru, kartice od kartona, drvene zvjezdice, drvena kocka s točkicama i simbolima i upute za igru. Dim. kutije 37x27,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Nova životinja stigla je na farmu farmera Franje. To je pas Astro. Tko će se pridružiti Astru u upoznavanju životinja na farmi i slušati kako se one glasaju? Zanimljiva igra sa zvukovima, za 1-5 znatiželjnih igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...