DRUŠ. IGRA VESELA JAJA

H4448

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

5+
  • DRUŠ. IGRA VESELA JAJA
  • DRUŠ. IGRA VESELA JAJA
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA VESELA JAJA
  • DRUŠ. IGRA VESELA JAJA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 drveno jaje i 9 "skačućih" gumenih jaja u stvarnoj veličini, 2 kockice i upute za igru.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Tko će uhvatiti najviše jaja i tako osvojiti mnogo bodova? Neće to biti lako jer jaja skakuću unaokolo i neprekidno mijenjaju vlasnika... a još i k tome, čim nekome jaje ispadne, igra završava. Zabavna igra vještina za 2-4 spretna igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...