EKO GRAD

PL6228

proizvođač:

PLAN CREATIONS CO, LTD.

dob djeteta

3+
EKO GRAD

OPIS

Komplet od 30 elemenata: eko kuća, eko željeznička stanica, eko benzinska crpka, automobili, vlak, ljudi, ulične svjetiljke, bicikli, drveće i prostirka od tekstila. Dim. kutije 38x18x23cm.

KAKO KORISTITI

U ovom malom gradu svi su zaista ekološki osviješteni: benzinska crpka toči ekološko gorivo, kuća ima skupljače prirodne energije, čak i željeznička postaja ima solarnu ploču za skupljanje sunčeve energije. Osim za igre uloga, Eko grad odličan je materijal za razgovor o ekologiji i održivim izvorima energije.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...