IGRA CITADELA

N305400

proizvođač:

NIENHUIS

dob djeteta

6+
IGRA CITADELA

OPIS

Drvena kutija s poklopcem 22.5 x 25.5 x 3 cm, ploča za igru 22.5 x 22.5 cm, 12 kuća u 4 boje i 3 veličine, 16 kartica sa zadacima (4 seta od 4), s rješenjem na poleđini, 4 kontrolne kartice, upute za igru.

MATERIJAL

drvo, plastika

KAKO KORISTITI

Citadela potiče na uspoređivanje zanimljivih raznobojnih zgrada! Djeca će uočiti koja je viša, koja niža, imenovati boje koje ih razlikuju. Ako nisu sigurni u točnost svojih rješenja, provjerit će rješenja na poleđini kartice. Igra je namijenjena djeci koja znaju razvrstavati oblike prema boji i sličnostima. Odlična je za razvoj pretčitalačkih vještina. Djeca također razvijaju logičko razmišljanje, razumijevanje prostornih odnosa i suradnju, pomažući jedni drugima u rješavanju zadataka.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...