IGRA EKOLOGIJE OČISTIMO PARK

R2304002

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

5+
  • IGRA EKOLOGIJE OČISTIMO PARK
  • IGRA EKOLOGIJE OČISTIMO PARK
  •  Galerija
  • IGRA EKOLOGIJE OČISTIMO PARK
  • IGRA EKOLOGIJE OČISTIMO PARK

OPIS

Igra sadrži plastičnu ploču za igru dim. 43x43cm , 4 drvene figurice za igru, drvenu kockicu s točkicama, 12 kartica otpada dim. 3x3cm, 4 kartice s nagradama dim. 5x5cm i upute za igru. U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona.

MATERIJAL

Plastika/drvo/karton

KAKO KORISTITI

U našem parku mnogo je smeća. Tko će ga pokupiti? Zašto je otpad na podu, a ne u kantama za smeće? Kroz ovu igru na zabavan način možete osvijestiti djecu o brizi za svijet oko nas. Odlično za razgovor o ekologiji.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...