IGRA KVARTET BOJE u kutiji

R2804054

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

3+
  • IGRA KVARTET BOJE u kutiji
  • IGRA KVARTET BOJE u kutiji
  •  Galerija
  • IGRA KVARTET BOJE u kutiji
  • IGRA KVARTET BOJE u kutiji

OPIS

U drvenoj kutiji s poklopcem nalazi se 36 plastičnih kartica dim. 6.5x10 cm.

MATERIJAL

drvo/plastika

KAKO KORISTITI

Cilj igre je složiti niz od četiri logički povezane karte. Najmlađa djeca mogu slagati karte po boji, a ona starija po vrstama ili sličnostima. Karte se umeću u utore na pločicama pa stoje u uspravnom položaju.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...