IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI

R2203216

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

4+
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI
  •  Galerija
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI

OPIS

U drvenoj kutiji s poklopcem nalazi se 14 plastičnih, dugačkih kartica i 32 pravokutne, plastične kartice sa slikama geometrijskih likova, drveni geometrijski likovi u 4 boje: zeleni i narančasti kvadrati, ljubičasti i žuti pravokutnici, smeđi i zeleni krugovi, plavi i crveni trokuti, te upute za igru.

MATERIJAL

drvo/plastika

KAKO KORISTITI

Na dugačkim karticama potrebno je nastaviti niz, koristeći drvene geometrijske likove. Pri tom djeca mogu analizati suprotne oblike (simetrija) i pokušati "rastaviti" različite modele na dijelove. Slike s manjih, pravokutnih kartica treba kopirati pomoću drvenih geometrijskih likova. U oba zadatka djeca će primijetiti kako je likove potrebno postaviti u više slojeva, kako bi određeni zadaci bili ispravno riješeni.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

649,00 kn

551,65 kn
-15%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...