IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI

R2203216

proizvođač:

ROLF

  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI
  •  Galerija
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI
  • IGRA LOGIČKI NIZ - OBLICI

OPIS

U drvenoj kutiji s poklopcem nalazi se 14 pravokutnih kartica sa zadacima, 32 kvadratne kartice s primjerima, 4 niza drvenih geometrijskih tijela: zeleni i narančasti kvadrat, ljubičasti i žuti pravokutnik, smeđi i zeleni krug, plavi i crveni trokut i upute.

KAKO KORISTITI

Igra nudi razne mogućnosti za otkrivanje upotrebe 4 geometrijskih oblika: kvadrata, pravokutnika, kruga i trokuta. Razne kartice sa zadacima potiču djecu da nastavi niz, naprave isti model, analiziraju suprotne oblike (simetrija) i uče rastaviti različite modele.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

649,00 kn

551,65 kn
-15%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...