IGRA PANORAMIX - GEOMETRIJSKI OBLICI

N303400

proizvođač:

NIENHUIS

dob djeteta

5+
IGRA PANORAMIX - GEOMETRIJSKI OBLICI

OPIS

Drvena kutija s poklopcem 24 x 20 x 7.5 cm, 2 drvena stalka, 36 geometrijskih oblika, 32 kartice sa zadacima, bijela pozadina, platnena vrećica, upute za igru.

MATERIJAL

drvo, plastika

KAKO KORISTITI

Zabavna i zanimljiva igra koja razvija vještine snalaženja u prostoru i potiče razvoj govora. Potiče i razvija vještine potrebne za čitanje, pisanje i matematiku, kao što su vizualna i slušna percepcija, prostorna orijentacija, zapamćivanje i logičko razmišljanje. Gledajući zadatak na kartici, dijete treba staviti određeni geometrijski oblik na pravi položaj, imenujući oblik, boju, položaj i proces. Igra postaje zahtjevnija, ako dijete treba opipati oblik u vrećici i izvući ga, koristeći samo opip.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...