IGRA PUTOVANJE

W32641

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

3+
  • IGRA PUTOVANJE
  • IGRA PUTOVANJE
  •  Galerija
  • IGRA PUTOVANJE
  • IGRA PUTOVANJE

OPIS

1 puzzle-ploča (od 15 elemenata) 98 x 54 cm, 16 prometnih znakova, 12 raznobojnih žetona, 4 automobila, 1 kocka/semafor, 1 kocka za pomicanje, upute za igru.

MATERIJAL

drvo/karton

KAKO KORISTITI

Ovo je igra za 2 do 4 djece i traje 20 do 30 min. Djeca uče poštivati prometne znakove i svjetla na semaforu te se pokreću pločom onako kako kocka odredi.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...