IGRA RECIKLAŽA

W28075

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

5+
  • IGRA RECIKLAŽA
  • IGRA RECIKLAŽA
  •  Galerija
  • IGRA RECIKLAŽA
  • IGRA RECIKLAŽA

OPIS

Ploča za igru od čvrstog kartona od 4 dijela, 4 figurice za igru, velika kanta za otpad, vrtuljak s brojevima i simbolima, 8 kartica s kantama za otpad u odgovarajućoj boji, 54 kartice otada i upute za igru.

MATERIJAL

karton/plastika

KAKO KORISTITI

Cilj ove igre je naučiti djecu da otpad treba razvrstavati, kako bi se mogao učinkovito reciklirati. Za 2-4 igrača. Odlično za razvoj svijesti o ekologiji.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...