KOCKE S PERLICAMA, 8 kom

GU3012

proizvođač:

GUIDECRAFT

dob djeteta

2+
  • KOCKE S PERLICAMA, 8 kom
  • KOCKE S PERLICAMA, 8 kom
  •  Galerija
  • KOCKE S PERLICAMA, 8 kom
  • KOCKE S PERLICAMA, 8 kom

OPIS

U kompletu je 8 drvenih kocaka s dvostrukom prozirnom stjenkom i plastičnim perlicama u boji.

MATERIJAL

drvo/akrilno staklo/plastika

KAKO KORISTITI

U unutrašnjosti ovih kocaka nalaze se raznobojne perlice. Zbog toga su ove kocke vedar poticaj na građenje. Ukoliko ih protresete, zveckat će. Mogu se koristiti i na stolu sa svjetlom ili svjetlećoj LED ploči.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...