KUĆA ZA IGRU/PENJALICA VITEŠKI DVORAC

H259029

proizvođač:

WEHRFRITZ GmbH

KUĆA ZA IGRU/PENJALICA VITEŠKI DVORAC

OPIS

Penjalica - dvorac s prostorom za igru na katu, stubama s rukohvatom i prostorom za igru u donjem dijelu. S dvije strane ima dekorativnu tkaninu u s motivima viteškog dvorca, te s izrezanim vratima i prozorima. Zaobljenih uglova, s visokom zaštitnom ogradicom na katu i neklizajućom zaštitom na stubama. Dim. penjalice 253x188m, vis. 246cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Svaki mali vitez sigurno će spasiti princezu, koju čuva strašni zmaj.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...