LEGO EDUCATION SPIKE PRIME DOPUNSKI KOMPLET

L45680

proizvođač:

LEGO Education

dob djeteta

10+
LEGO EDUCATION SPIKE PRIME DOPUNSKI KOMPLET

OPIS

Sadrži 603 dodatna elementa za slaganje i konstruiranje, između ostalog i velike kotače, ovalni zupčanik, senzor za boju i veliki motor.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Dopunite svoj LEGO EDUCATION SPIKE PRIME OSNOVNI KOMPLET i pripremite se za zabavan svijet natjecanja u robotici. Besplatna aplikacija sadrži više od 10 sati aktivnosti u području STEAM-a, koje će potaknuti učenike na konstruiranje naprednijih robotskih modela. Ovaj komplet sadrži dodatne elemente za L45678 LEGO EDUCATION SPIKE PRIME OSNOVNI KOMPLET i bez njega se ne može koristiti.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...