MEKANE KOCKE ZA GRAĐENJE, VELIKE, 32 kom

ES706140

proizvođač:

EDUSHAPE

dob djeteta

1+
  • MEKANE KOCKE ZA GRAĐENJE, VELIKE, 32 kom
  • MEKANE KOCKE ZA GRAĐENJE, VELIKE, 32 kom
  •  Galerija
  • MEKANE KOCKE ZA GRAĐENJE, VELIKE, 32 kom
  • MEKANE KOCKE ZA GRAĐENJE, VELIKE, 32 kom

OPIS

Komplet od 32 velike kocke od pjenaste spužve, debljine 11 cm, u nekoliko geometrijskih oblika, u plastičnoj torbi s patent zatvaračem, veličina paketa 52 x 51 x 46 cm.

MATERIJAL

pjenasta spužva

KAKO KORISTITI

Ove kocke su lagane i primjerene djeci najmlađe dobi. Vedrih boja, načinjene od mekanog, pjenastog materijala, vrlo su lagane i prilagođene malim dječjim rukama. Svakojakih su oblika od kojih se mogu graditi velike građevine.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...