MOJA PRVA IGRA TORANJ S DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA

H4680

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

2+
  • MOJA PRVA IGRA TORANJ S DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA
  • MOJA PRVA IGRA TORANJ S DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA
  •  Galerija
  • MOJA PRVA IGRA TORANJ S DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA
  • MOJA PRVA IGRA TORANJ S DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 10 drvenih figurica životinja, kockica sa simbolima, dvije okrugle kartice, dvije pravokutne kartice, 9 malih okruglih kartica i upute za igru. Materijal je posebno prilagođen malim dječjim rukama. Dim. kutije 37x27,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Može li koka stati na kravu? Hoće li sada na koku stati psić? Tko uspije složiti najviši toranj od životinja, prije nego se toranj sruši, kao nagradu dobiva malo sunce. Igra slaganja s 3 varijante, za 1-4 igrača. Serija društvenih igara "Moja prva igra" namijenjena je djeci najmlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...