POLY-M KONSTRUKTOR TEHNIC, 185 elem.

PM84185

proizvođač:

BELEDUC Lernspielwaren GmbH

dob djeteta

4+
POLY-M KONSTRUKTOR TEHNIC, 185 elem.

OPIS

Kocke za konstruiranje, 185 dijelova, u kutiji s poklopcem koji služi kao podloga za gradnju, 38 x 28 x 19 cm. S kartonskom scenografijom džungle, karticama s kreativnim idejama i naljepnicama.

MATERIJAL

čvrsta plastika

KAKO KORISTITI

Geometrijske kocke za gradnju potaknut će razvoj vještina konstruiranja i upoznati djecu s osnovama tehnologije, potaknut će kreativnost i maštu, zamišljanje i osnovne matematičke i logičke vještine. Ovim kockama mogu se sagraditi vozila, zgrade, postaje, maštoviti i realni oblici...igri, zabavi i učenju nikada nema kraja.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...