RAZNE FIGURE, 43 kom

H1081

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

3+
RAZNE FIGURE, 43 kom

OPIS

Šarene figurice ljudi, životinja i stabala. U paketu ih ima 43, osnovnih su boja. Jednostavno se kombiniraju s kockama za gradnju, a dizajnirane su za malene ručice pa su lako prenosive i jednostavne za rukovanje.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Figurice su nezaobilazan dio maštovitih svjetova od kocaka. Njihovim dodavanjem u igru i građenje potiče se imitativna i simbolička igra.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...