SLAGALICA RAZVOJ BUBAMARA

R2203545

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

4+
SLAGALICA RAZVOJ BUBAMARA

OPIS

Drvena, 4-slojna slagalica iz 86 dijelova (9, 16, 25 i 36 dijelova), dim. 28x28cm. S besplatnom aplikacijom za tablet s QR kodom.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ova slagalica prikazuju razvoj bubamare od izlijeganja iz jajašca do odraslog insekta. Svaka faza prikazana je bogatim crtežom na slagalici, koju najprije treba složiti, a zatim ispričati priču o bubamari. Slagalica ima dvodimenzionalni QR kod, koji je moguće skenirati pomoću tableta.
Nakon skeniranja otvara se aplikacija u kojoj će vaša bubamara oživjeti, a ondje ćete moći saznati i pojedinosti o njenom životu - gdje živi, čime se hrani, kako se razmnožava...!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...