YAMIBAYE DRUŠTVENA IGRA

BA972

proizvođač:

baff GmbH

dob djeteta

3+
  • YAMIBAYE DRUŠTVENA IGRA
  • YAMIBAYE DRUŠTVENA IGRA
  •  Galerija
  • YAMIBAYE DRUŠTVENA IGRA
  • YAMIBAYE DRUŠTVENA IGRA

OPIS

Drvena oslikana, povišena ploča za igru, podijeljena na 4 raznobojna polja - džungla, vulkan, more i nebo, s rotirajućim diskom u sredini i 12 okruglih, raznobojnih diskova-figurica za igru. Upute za igru na hrvatskom jeziku. Dim. 40x40x4,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Tema Yamibaye igre je prijateljstvo. Igrači pozivaju suigrače iz "drugih zemalja" u "svoju zemlju". Na svom će putu proći gustu džunglu, plivati kroz jezera, letjeti zrakom ili prolaziti kroz vulkanska područja. Kockicu neće izgubiti, jer je nema, a pravila određuje rotirajući disk! Igru se može igrati koristeći brojeve ili boje, pa je prikladna i za djecu mlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...