TEME

Teme donose zamisli i upute o tome na koje sve načine možete koristiti naše proizvode te edukacijske priče o vrijednostima igre, igračaka i poticajnim načinima za rad s djecom.

RADOST USKRSA

Jaje je od davnina simbol obnove života, pobjede i plodnosti. U staroj Perziji obilježavalo je dolazak proljeća, a stari Rimljani bojali su ga samo crvenom bojom. Znate li zašto?

Radost Uskrsa
Tijelo - tajanstveni živi organizam

TIJELO - TAJANSTVENI ŽIVI ORGANIZAM

Kako naš organizam izgleda iznutra? Kako radi srce? Po čemu se razlikuju kostur slona i čovjeka? Kako izgleda presjek cvijeta?

IGRA NA OTVORENOM

U toplim ljetnim mjesecima boravak djece može se preseliti u vanjske, otvorene prostore i organizirati baš kao i boravak u sobi – s poticajnim elementima, igračkama i mirnim mjestima za odmor i opuštanje.

Igra na otvorenom
Istraži tajne prirode

ISTRAŽI TAJNE PRIRODE

Kako nastaje vjetar? Zašto se voda u lokvici zaledila? Što rade mravi u mravinjaku? Zašto krtice žive pod zemljom?

VOLIM PLANET ZEMLJU

Dana 22.travnja obilježavamo Dan planeta Zemlje, a 26.travnja Dan obnovljivih izvora energije. Ti dani nas uvijek podsjećaju koliko je važno već kod male djece razvijati ekološku osviještenost.

Volim planet Zemlju
Sva lica proljeća

SVA LICA PROLJEĆA

Čarolija proljeća je u buđenju. Probudite se, probudite u sebi istraživače, znanstvenike, osluškivače, kreativce, šetače, natjecatelje ...

KORAK PREMA ŠKOLI

Predškolci u vrtićima uskoro će napraviti jedan veliki korak prema školi. Pripreme su već započele!

Korak prema školi
Život boja

ŽIVOT BOJA

Koliko boja živi u jednoj dugi? Kako je duga dobila svoje boje? Je li je netko obojao?

OD ZVUKA DO GLAZBE

Šššš, tap-tap, pljus … Slušajte! Koje zvukove čujete? Zažmirite! Čujete li šum vjetra, tapkanje kišnih kapi, koračanje po pločniku …? Možete li svojim tijelom prikazati zvuk? Možete li ga nacrtati?

Od zvuka do glazbe
Emocije

EMOCIJE

Emocije su vrlo suptilno, nježno i krhko područje ljudskoga razvoja, a mogu biti tako snažne. Djecu treba naučiti da su emocije dio njih, da ih ne treba skrivati ili potiskivati, nego da ih treba prihvaćati.

SVE ZA VAŠ SVJETLOSNI LABORATORIJ

Čarolija svjetla i sjene
Djeca vole eksperimentirati i igrati se svjetlošću.

Sve za vaš svjetlosni laboratorij
Igre za rad s darovitom djecom

IGRE ZA RAD S DAROVITOM DJECOM

Naše logičke, strateške, društvene i matematičke igre potiču izazov učenja i stjecanja znanja, uz njih će svako dijete dostići svoj maksimum.

PROMET - MJESTO SIGURNOSTI

Zašto treba pogledati i lijevo i desno kad prelazimo cestu? Što su prometnice? Imaju li pješaci prednost pri prelasku gradske ulice?

Promet - mjesto sigurnosti
KREATIVNA SNAGA JESENI

KREATIVNA SNAGA JESENI

Pažljivo pogledajte boje jeseni oko sebe, osjetite mirise jesenskih plodova i dašak novih početaka u zraku ... uzmite dijelić tog bogatstva i pretvorite ga u stvaranje kreativnih zamisli i aktivnosti.

VRIJEME JE ZA BAJKE I PRIČE

Bajke i priče nisu samo u knjigama i slikovnicama.
U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete sve poznate likove i lako stvoriti bajkovito ozračje u svojim vrtićima.

Vrijeme je za bajke i priče