AUDIO IGRA PROSTORNI ODNOSI+CD

ED522928

dob djeteta

4+
AUDIO IGRA PROSTORNI ODNOSI+CD

OPIS

Komplet uključuje 64 plastificirane kartice s različitim motivima u 8 kategorija te audio CD s pričama. U drvenoj kutiji s poklopcem, dim. 34x20x5,5 cm.

MATERIJAL

drvo/plastika

KAKO KORISTITI

Rasporedite kartice prema zadanom rasporedu na temelju priča na CD-u. Igra će potaknuti raspoznavanje i uočavanje prostornih odnosa i numeričkih sljedova. Zahvaljujući audio pričama, igra potiče i razvoj govora te širenje vokabulara. Kutija ima 8 pretinaca za sortiranje kartica prema kategorijama.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

360,00 kn

180,00 kn
50%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...