BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR S PROZORIMA, 24 elem.

GU8316

proizvođač:

GUIDECRAFT

dob djeteta

2+
BABY MAGNETNI KONSTRUKTOR S PROZORIMA, 24 elem.

OPIS

24 plastična, magnetna elementa za slaganje i konstruiranje (kugle i trokuti), u plastičnoj okrugloj kutiji s poklopcem i taktilnom drškom za lakše prenošenje.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Kako izgleda svijet kroz ove obojene prozore? Istražite magnetizam i boje, gradeći 2D i 3D konstrukcije iz dijelova ovog konstruktora. Privlačni taktilno-vizualni elementi odličan su poticaj za to.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...