BOŽIĆNE JASLICE

LE3945

proizvođač:

LEGLER

dob djeteta

3+
  • BOŽIĆNE JASLICE
  • BOŽIĆNE JASLICE
  •  Galerija
  • BOŽIĆNE JASLICE
  • BOŽIĆNE JASLICE

OPIS

Komplet od 16 drvenih figurica na temu Božićnih jaslica - palme, štalica, Isus, Marija, sv. Josip, 3 kralja, pastir i životinje. Dim. štalice 23x12x16 cm, dim. ljudi 3x4x8 cm. U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ove drvene figure lijepih i vedrih boja na simpatičan će način upoznati djecu s tematikom Božića i njegovim likovima. Odlično će se uklopiti ispod božićnog drvca te vjerno dočarati priču o Isusovu rođenju. Djeca će uživati u igri s figuricama dok budu slušala ili pripovijedala priču.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...