DIJALOG 1

R2992002

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

6+
  • DIJALOG 1
  • DIJALOG 1
  • DIJALOG 1
  •  Galerija
  • DIJALOG 1
  • DIJALOG 1
  • DIJALOG 1

OPIS

5 tematskih, obostrano oslikanih perforiranih ploča dim. 40x32cm - s prednje strane različiti motivi - grad, bolnica, farma, trgovina, park, a sa stražnje strane raznobojni krugovi u boji za samoprovjeru, 12 raznobojnih plastičnih čavlića duž. 5cm, 1 drveni stalak za čavliće s utorom za tematsku ploču i upute za igru na hrvatskom jeziku. U kutiji s poklopcem dim. 44x35x4,5cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Potaknite djecu na opisivanje poznatih svakodnevnih situacija. Igru igra dvoje djece ili dvije grupe djece. Jedna grupa detaljno opisuje situaciju s tematske ploče, a druga pažljivo sluša i pokušava prepoznati o kojoj se situaciji radi. Djeca će koristiti vlastite govorne mogućnosti, uočavati različite detalje, izražavati se drukčije i tako, slušajući i govoreći, aktivno i pasivno širiti rječnik i govorne vještine. Igra nudi vrlo detaljizirane crteže svakodnevnih situacija. Za poticanje govora i širenje vokabulara.

POSEBNA PREPORUKA:

Raspoloživo do isteka zaliha!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...