DIJALOG u drvenoj kutiji

R2403221

proizvođač:

ROLF

DIJALOG u drvenoj kutiji

OPIS

1 drvena kutija s poklopcem, 8 plastičnih, obostranih tematskih ploča dim. 40x32 cm, 8 plastičnih manjih tematskih kartica dim. 16x12,5cm, 14 raznobojnih plastičnih čavlića, 1 drveni stalak za čavliće, upute za igru.

KAKO KORISTITI

Uz ovu igru djeca uče međusobno komunicirati na zabavan način - dvije grupe sjede sučelice i naizmjence rješavaju zadatak stavljanjem čavlića na točan položaj - jedno dijete opisuje situaciju na tematskoj ploči, a drugo stavlja čavlić pored opisane situacije. Igra se može mijenjati zadavanjem različitih zadataka, npr. odgovorite gdje se na ploči nalazi dječak ili opisujte samo predmete na crtežu, a ne ljude. Igra je poticajna za razvoj govornih vještina i odlična za proširivanje vokabulara.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

857,00 kn

728,45 kn
-15%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...