DOMINO FARMA

H068790

proizvođač:

WEHRFRITZ

dob djeteta

4+
  • DOMINO FARMA
  • DOMINO FARMA
  •  Galerija
  • DOMINO FARMA
  • DOMINO FARMA

OPIS

Komplet sadrži 22 heksagonalne kartice oslikane motivima s farme, 11 igraćih kartica i upute. U oslikanoj, kartonskoj kutiji.

MATERIJAL

karton

KAKO KORISTITI

Povežite srodne motive te posložite kartice ispravnim redoslijedom - samo isti motivi smiju stajati jedan kraj drugog. Imenujte motive s farme prikazane na karticama. Povežite kokoš s jajima, a kravu s mlijekom. S čime ćete povezati pčele? Igra će potaknuti logičko zaključivanje, ali i uporabu govora.

POSEBNA PREPORUKA:

Raspoloživo do isteka zaliha!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...