DRUŠ. IGRA BLAGO S OTOKA KARUBE

H300932

proizvođač:

HABA TOYS

dob djeteta

8+
  • DRUŠ. IGRA BLAGO S OTOKA KARUBE
  • DRUŠ. IGRA BLAGO S OTOKA KARUBE
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA BLAGO S OTOKA KARUBE
  • DRUŠ. IGRA BLAGO S OTOKA KARUBE

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalaze se 4 igraće ploče s ilustracijom otoka, 64 komada kristala, 16 komada zlatnih grumena, 16 kartica s blagom, 16 figura istraživača, 16 figura hramova, 144 kartice s ilustracijom džungle te upute za igru na hrvatskom jeziku. Dim. kutije 21,7 x 30,8 x 6,3 cm.

MATERIJAL

karton/drvo/plastika

KAKO KORISTITI

Nakon poduže plovidbe, lovci na blago stigli su do otoka Karuba. Tko će voditi ekspediciju kroz džunglu pazeći pritom na ostale igrače te usput sakupljati zlato i kristale? Najbrži igrač osvojit će najviše blaga i postati pobjednik. Uzbudljiva, pustolovna igra za 2 do 4 igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...