DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA

H4219

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

5+
  • DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA
  • DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA
  • DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA
  • DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA
  • DRUŠ. IGRA DVORAC S DUHOVIMA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona, koja ujedno služi i kao ploča za igru, nalazi se 36 kvadratnih kartica, 9 okruglih kartica, 1 pješčani sat, 1 duh, 1 štap za pomicanje duha, 4 tajanstvene kuglice, škrinja s blagom, 9 drvenih zlatnika i upute za igru. Dim. kutije 34,5x34,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Učenici u Maloj školi strašenja u Strahodvorcu vrlo su uzbuđeni. Danas je konačni ispit iz strašenja. Onaj učenik koji svojom vještinom uspije prestrašiti najviše stanovnika Strahodvorca, proći će ispit. Zabavna igra s magnetnom figuricom i 9 varijanti za igru, za 1-6 igrača.

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...