DRUŠ. IGRA INSPEKTOR ZEKO

H4666

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

6+
  • DRUŠ. IGRA INSPEKTOR ZEKO
  • DRUŠ. IGRA INSPEKTOR ZEKO
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA INSPEKTOR ZEKO
  • DRUŠ. IGRA INSPEKTOR ZEKO

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se ploča za igru, 8 drvenih figurica, 2 kockice s točkicama, 24 okrugle kartice i upute za igru. Dim. kutije 22x22cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Inspektor Zeko za petama je lopovima. Ali svaki lopov ima brata blizanca i lopovi mogu biti osuđeni samo u paru. Samo ako bude dobro pamtio, inspektor Zeko uspjet će pohvatati lopovske parove. Igra pamćenja za 2-4 igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...