DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA

H303485

proizvođač:

HABA

dob djeteta

8+
  • DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA
  • DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA
  • DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA
  • DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA
  • DRUŠ. IGRA KRALJ KOCAKA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 6 kocaka, 65 igraćih kartica (15 kartica sela, 10 kaznenih kartica, 14 kartica grada) te upute za igru na hrvatskom jeziku. Dim. kutije 15,3 x 15,3 x 4,9 cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Dok bacaju kocke, igrači nastoje pridobiti nove građane u svoja kraljevstva ispunjavajući različite zahtjeve s kartica. Posebne kartice donose određene pogodnosti. Ali pripazite na zmajeve i varalice! Igrač koji sakupi najbolje građane pobjednik je igre te će njegovo kraljevstvo zasigurno procvasti.
Igra nadmetanja za 5 igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...