DRUŠ. IGRA MALI ČAROBNJAK

H4298

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

4+
  • DRUŠ. IGRA MALI ČAROBNJAK
  • DRUŠ. IGRA MALI ČAROBNJAK
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA MALI ČAROBNJAK
  • DRUŠ. IGRA MALI ČAROBNJAK

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se ploča za igru, 3 zupčanika od kartona, figurica čarobnjaka, kockica s točkicama i simbolima, čarobni štapić s magnetom, 9 čarobnih šešira, 9 pločica sa životinjama, 26 zvjezdica i upute za igru. Dim. kutije 34,5x34,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Turnir u Simsalabimu, glavnom gradu Čudozemlje! Veliki čarobnjak Merlin došao je testirati svoje naučnike. Ispod devet čarobnih šešira skrivaju se životinje, a mali čarobnjaci moraju pronaći točno određenu životinju. Igra pamćenja s "čarobnim" magnetnim štapićem, za 2-4 igrača.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...