DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI

H7146

proizvođač:

HABA TOYS

dob djeteta

4+
  • DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI
  • DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI
  • DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI
  • DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI
  • DRUŠ. IGRA POLARNI MEDVJEDI

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se trodimenzionalna ploča za igru, drvene posudice, 1 drvena kocka sa simbolima, 1 drvena kocka s točkicama, metalne kuglice - ribe, pločice od kartona, drveni magnetni štap za pecanje i upute za igru. Dim. kutije 37x27,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Iako je na sjevernom polu jako hladno, polarni medvjedi sjede oko rupa u ledu i pecaju ribu. Svaki od njih, naravno, želi uhvatiti što više ribe, što baš i nije tako jednostavno. Samo najspretniji medvjedi uspjet će u svom naumu i neće ostati bez večere! Ledena igra pecanja za 2-4 igrača. Uključuje i varijantu za dob 6+ godina.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...