DRUŠ. IGRA SNAŽNI MRAV

H4243

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

7+
  • DRUŠ. IGRA SNAŽNI MRAV
  • DRUŠ. IGRA SNAŽNI MRAV
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA SNAŽNI MRAV
  • DRUŠ. IGRA SNAŽNI MRAV

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 ploča za igru, drvena figurica mravojeda, 19 drvenih mrava, 19 bijelih štapića, 6 ovalnih kartica, 36 okruglih kartica, kockica s točkicama i simbolom i upute za igru . Dim. kutije 37x27,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Mali mravi moraju završiti mravinjak, prije nego stigne mravojed Antimon. No, mravinjak nije lako sagraditi - trebat će sigurna ruka i pažljivi pokreti. Igra suradnje za 2-4 vrijedna mrava.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...