DRUŠ. IGRA VIKINZI SPAŠAVAJU PLIJEN

H4282

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

7+
  • DRUŠ. IGRA VIKINZI SPAŠAVAJU PLIJEN
  • DRUŠ. IGRA VIKINZI SPAŠAVAJU PLIJEN
  •  Galerija
  • DRUŠ. IGRA VIKINZI SPAŠAVAJU PLIJEN
  • DRUŠ. IGRA VIKINZI SPAŠAVAJU PLIJEN

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se ploča za igru, 4 drvena broda, 36 dragulja, 15 piratskih kartica, 80 kartica opreme, 2 kockice sa simbolima i upute za igru. Dim. kutije 37x27,5cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Vikinzi se vraćaju s plijenom u vikinško selo. Ali opasni vikinški pirat Lars i njegovi strašni mornari se približavaju, želeći ukrasti blago. Hrabri Vikinzi trebaju brzo podijeliti blago i sakriti ga od Larsa. Taktička igra licitacije za 2-4 hrabra Vikinga.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...