DRVENI BLOKOVI ZA GRAĐENJE, VELIKI, 89 elem.

GU6110

proizvođač:

GUIDECRAFT

dob djeteta

3+
  • DRVENI BLOKOVI ZA GRAĐENJE, VELIKI, 89 elem.
  • DRVENI BLOKOVI ZA GRAĐENJE, VELIKI, 89 elem.
  •  Galerija
  • DRVENI BLOKOVI ZA GRAĐENJE, VELIKI, 89 elem.
  • DRVENI BLOKOVI ZA GRAĐENJE, VELIKI, 89 elem.

OPIS

89 velikih drvenih blokova s utorima i 10 obostranih kartica s idejama za slaganje i konstruiranje. Dim. najmanje kocke 15x7x3cm, dim. najveće kocke 73x7x3cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Odličan za korištenje u unutarnjim i vanjskim prostorima, ovaj građevni materijal načinjen je od laganog drva eukaliptusa. Kocke glatkih površina i fino obrađenih rubova sasvim su sigurne za dječje ruke, a utori na kockama omogućavaju čvršće spajanje i građenje većih struktura. Na karticama se nalaze neke zanimljive ideje za slaganje.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...