FROEBEL ZABAVICA 2: GEOMETRIJSKA TIJELA VISEĆA

SN25002

proizvođač:

SINA Spielzeug GmbH

dob djeteta

2+
FROEBEL ZABAVICA 2: GEOMETRIJSKA TIJELA VISEĆA

OPIS

Drveno podnožje - stalak (kutija za materijale), kugla, valjak, kocka s kukicama za vješanje, kocka bez utora i kukica, konopci, štapić.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

U zabavicu br. 2 spadaju kugla i kocka kao osnovni oblici u svemiru, te valjak, koji udružuje karakteristike oba oblika. Vješaju se na stalak kako bi djeca lakše mogla proučiti njihove karakteristike vrteći ih i okrečući. Kugla ima jednu kukicu jer je simetrična, a kocka i valjak više kukica jer su kompleksniji, pa se mogu objesiti na različite načine.
Ovi materijali odlični su i za vježbu koordinacije oko/ruka jer treba pažljivo svezati konopac da bi se geometrijsko tijelo moglo objesiti na stalak. Djeca će uočavati što se događa kad se elementi objese na stalak na različite načine, zaključivat će zašto se elementi najprije njišu, što im treba da se zaustave, što se događa ako su konopci za vješanje različite duljine ...

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...