IGRA ANTIVIRUS PLUS

SG435

proizvođač:

SMARTGAMES

dob djeteta

7+
  • IGRA ANTIVIRUS PLUS
  • IGRA ANTIVIRUS PLUS
  • IGRA ANTIVIRUS PLUS
  •  Galerija
  • IGRA ANTIVIRUS PLUS
  • IGRA ANTIVIRUS PLUS
  • IGRA ANTIVIRUS PLUS

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 igraća ploča (može poslužiti i kao spremnik za dijelove), 6 bojanih dijelova različitih oblika (crveni dio predstvlja virus), 3 okrugla dijela u bijeloj boji te knjižica sa 60 zadataka.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Prateći zadatke iz knjižice, pokušajte načiniti identičan raspored dijelova kao što je prikazano u zadacima. Ukoliko želite igrati zahtjevniju varijantu igre, pokušajte pomicati sve bojane dijelove kako biste oslobodili prostor kojim virus (crveni element) može stići do otvora na ploči te izaći van. Pobijedite virus čistom logikom!

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...