IGRA ATLANTIDA

SG442

proizvođač:

SMARTGAMES

dob djeteta

8+
  • IGRA ATLANTIDA
  • IGRA ATLANTIDA
  • IGRA ATLANTIDA
  •  Galerija
  • IGRA ATLANTIDA
  • IGRA ATLANTIDA
  • IGRA ATLANTIDA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 igraća ploča s prozirnim, plavim poklopcem (koji ujedno služi kao stalak za ploču), 1 visoki toranj, 5 elemenata sa stepenicama, mostom i tunelom te knjižica sa 60 zadataka.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Prateći zadatke iz knjižice, smjestite toranj i ostale elemente prema rasporedu prikazanom u zadacima. Ukoliko želite igrati zahtjevniju varijantu igre, tada pokušajte načiniti putanju od tornja do izlaza, koristeći stepenice kako je prikazano u zadacima. Obnovite drevno kraljevstvo Atlantide koristeći logičke i strateške vještine!

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...